LET OP! 

WILT U EEN AFSPRAAK MAKEN BINNEN 24 UUR DAN VERZOEKEN WIJ U DE PRAKTIJK TE BELLEN!
NIEUW!  MIJN GEZONDHEID.NET
Tegenwoordig is het mogelijk om met uw DIGI-D zelf uw afspraak én afspraaktijd in te plannen.
Tevens kunt u gebruik maken van het E-consult met uw huisarts.

KLIK HIER  om in te loggen.

 

 P.S. Om aan de wettelijke veiligheidseisen te voldoen heeft u hiervoor uw DigiD met SMS functie nodig.

 

Meer tijd

Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda.

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

Niet verschenen op afspraak

Het komt regelmatig voor dat een patiënt een afspraak maakt en vervolgens niet op het spreekuur verschijnt. Hiermee gaat voor ons onnodig veel tijd verloren. Deze verloren tijd gaat ook ten koste van andere patiënten, die ook graag een afspraak willen maken. Als u de afspraak niet door kunt laten gaan vragen wij u (het liefst 24 uur) van tevoren de afspraak af te bellen.  Wij kunnen dan de ruimte die vrijkomt nog invullen.

Wat gebeurt er als u niet (tijdig) afzegt?

Bij niet opdagen zonder afzeggen krijgt u in uw medisch dossier een aantekening en kan het zijn dat u hier een keer op wordt aangesproken. We snappen uiteraard dat het best eens voor kan komen dat u een afspraak vergeet. Komt dit echter meer dan 2 maal per jaar voor dan willen we u er op wijzen dat we gerechtigd zijn een wegblijft tarief bij u te declareren van 25 euro per vergeten afspraak. Dit tarief wordt uiteraard niet door uw zorgverzekeraar vergoed en komt derhalve voor eiden rekening

 


                  

Afspraak verzoek indienen

U kunt gemakkelijk een afspraak maken door hieronder uw gegevens achter te laten. Geef daarnaast ook aan of u liever 's middags of ' s ochtends een afspraak heeft. Per mail krijgt u een bevestiging. U kunt uiteraard ook bellen.

Velden met een * zijn verplicht
  • Man Vrouw
  • - -